5000!!


i en årrekke har fjæra på Bjørnøya vært et yndet mål for mang en isbader. Grunnen til at mange vil akkurat dit er pågrunn av den eksotiske nakenbadeforening til Bjørnøya, en forening som har fått nye medlemmer i en liten mannsalder.

Her om dagen kom KV Andenes en tur innom for å bli innviet i vår unike nakenbadeforening. Det ankom en hel folkemasse med både menige og befal, de var 23 stk som skulle bade, og med en badetemperatur på 0.9 pluss celcius, tåke og 17knop vind kan vi trygt si at det var gode forhold for å hoppe i havet.

Badstua ble fyrt i god tid før ankomst slik at den de frosne baderne hadde en lun og god plass å tine opp etter møtet med ishavet

Causes And Risk Factors How to use sildenafil citrate tablets dysfunctional communication patterns and comorbid sexual.

.

Siden denne foreningen har logger som strekker seg en årrekke tilbake, viste vi at en av baderne ville bli nummer 5000 i den eksotiske nakenbadeforeningen på Bjørnøya. På vegne av bestningen på Bjørnøya vil vi gratulere menig Svendsen som nakenbader nr 5000 i Bjørnøya nakenbadeforening.

Vi overrasket Svendsen etter bading med både innrammet diplom, nakenbaderhånkle og ikke minst en krone, en hjemmelaget en sådan.

I hvilket år tror dere vi når nr 10.000 i vår nakenbadeforening?

 


3 tanker om “5000!!

  1. Som den lykkelige ihendehaver av diplom og jakkemerke fra -97 ( du finner det ikke i boka, noen har slurvet med protokollføringen!), må jeg også tippe på 10.000. Iskald beregning gir svaret at 10.000 badende rundes om 15208,3 dager, så på tidlig høst, (sommersesongen) i 2061. Faktisk kun måneder før jeg fyller 101 år. Jeg kommer til å sjekke da!

    • Ser man det ja, et vassekte medlem av den eksotiske nakenbadeforeninga. Vi får håpe at det ikke slurves fremover, og kanskje det tar seg litt opp etterhvert, slik at du får sjekke på din 100årsdag? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.