Hvem er vi? Del 1


For de ivrigste leserne, har dere kanskje fått med dere at vinterbesetningen er dratt hjem og en ny besetning er kommet på plass. For de aller ivrigste kan en også se at dette er endret her på hjemmesiden. Masse nye navn, og kanskje noen gamle kjente å?

Hvem er egentlig disse nye skikkelsene som nå har ansvaret for driften på Bjørnøya?

I «hvem er vi» serien er tanken å fortelle dere der ute i den vide internettverdenen hvilke personer som befinner seg her på øya, hvorfor vi ønsket oss hit, og hvilken bakgrunn vi har.

Den som trakk det korteste strået, er altså meg, bloggansvarlig og meteorologifullmektig Kristoffer Hundal og skal dermed først ut i ilden. I følge ryktet har jeg ikke et hjem, eller alle plasser hvor maten er gratis er visst nok mitt hjem. Der det er hjerterom er det husrom, men innerst inne er det Indre-Troms som banker hardest i dette nordnorske hjertet.

Selvutnevnt humørspreder, matglad og nysgjerrigper

and androgens in general should not be recommended as cialis online Sexuality, including erection, is a complex biopsychosocial.

. Kjent for å spørre hva vi skal ha til middag under lunsjen, og for å mase hull i hodet på driftsleder om når de skal prøve alle de kule leketøyene vi har i hangaren.

Utdannet barnehagelærer og naturguide, jobbet innenfor turisme i et par år, allsidig optimist som har en forkjærlighet for vinter, snø og kulde. Trives best i kalde omgivelser, gjerne øde og med det er ishavet en perfekt erfaring og utfordring for meg.

Alltid drømt om å være brannmann

Ny venn, i Kåre Blodstrupmoen

en skal være stolt av kor en kjæm ifra

Vinterdrømmen

 

 

6 tanker om “Hvem er vi? Del 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.