Julemiddag

Vi som er her på øya skal snart reise hjem og ny besetning overtar stasjonen etter oss. Siden vi nærmer oss jul og slutten på oppholdet, ble det arrangert et flott julebord. Vi fikk forsyninger til matlageret i november og her var det ingredienser som ble foredlet til et uforglemmelig måltid. Kjøkkenet disket opp med fantastisk julemat og en flott oppdekking til måltidet. Det ble spilt julesanger på radioen og julestemningen var på topp!

Oppdekkingen til middagen vekket julestemning på stasjonen

Måltidet bestod av juleribbe med svisker, appelsin og fantastisk sprø svor, fløtesaus og brun saus med julekrydder, mandelpotet, medisterkaker og pølser, surkål og rødkål.
Til dessert fikk vi mye godt å velge i. Her var det kranskake, multekrem, dronning Maud pudding, vaniljesaus, klementiner og marsipan. Det ble servert julebrygg og akevitt i god tradisjon til et verdig julemåltid.

Et fantastisk måltid med alle ingredienser som en julefeiring behøver.

Søtsaker for enhver gane. Her var det bare velstand.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.