Den siste trekkfuglen har fløyet sørover

I juni kom en flokk med forventningsfulle ishavsfarere til Bjørnøya. Her har de regjert og gjort det de skulle gjøre i løpet av sommeren og høsten og de fleste fløy sørover i begynnelsen av desember. En enslig svale, Knut-Einar, ble værende igjen, da han syntes at sesongen ikke var lang nok ennå. Han har godt og passet på vinterfolka i 14 dager, men har nå forlatt øya til fordel for sine kjente og kjære hjemme på fastlandet.

Stedlig leder, Erik Sommerseth, ønsker Knut-Einar takk for overlappen og en god tur hjem.

Stedlig leder, Erik Sommerseth, ønsker Knut-Einar takk for overlappen og en god tur hjem.

Da var Knut-Einar kommet seg om bord i Sjøbjørn med bagasjen sin.

Da var Knut-Einar kommet seg om bord i Sjøbjørn med bagasjen sin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi takker Knut-Einar for et trivelig bekjentskap, mye humor og ikke minst som en god arbeidskollega med Mats i denne laaaaaange overlappen. Vi ønsker deg ei god og fredfullt jul der hjemme på fastlandet.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.