God jul fra Snøhvit og de 7 dvergene på Bjørnøya

Nå har alle slitt og strevd i tre uker og kan nå senke skuldrene og kose seg med julefeiringen. Den startet med pynting av juletreet lille juleaften kveld før det ble sild og nybakt rugbrød foran TV’n og Grevinnen og Hovmesteren.

Juleølet er tappet og klart som drikke til julemiddagen, ribba er gnidd inn med salt og pepper og svoren bløtlagt. Tørrfisken har gjennomgått utvanning, luting og så utvanning igjen og ble prøvesmakt av de to på kjøkkenet samt stedlig leder på stasjonen. All julebakst er i boks inkludert 15 grovbrød, 5 rustikkbrød, grove rundstykker, 2 rugbrød, flatbrød, potetlefser og diverse julekaker. Huset er vasket og pyntet og finskjorta strøket.

Så nå kunne Snøhvit og de syv dvergene fortjent ta en hvil foran det nypyntete juletreet.

Julebilde_s 

 

 

 

 

Vi ønsker alle kjente og ukjente i den store verden ei riktig god jul.

Julekort2

En tanke om “God jul fra Snøhvit og de 7 dvergene på Bjørnøya

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.