Første forsøk på fisking denne sesongen.

Etter at den nye påhengsmotoren hadde vært nede på fastlandet en snartur for reklamasjon/reparasjon, kom den opp igjen med KV Barentshav på mandag. I går var det stille og fint på sjøen, så vi bestemte oss for å teste den, samt kombinere dette med litt fisking. Motoren fungerte flott den, – og det gjorde fiskelykka også! På 15 minutter fikk vi 15 flotte torsk, – vi ga oss da fordi fryserommet vårt er fortsatt nede for telling, og det er begrenset hvor mye det er plass til i fryseboksene våre. I kveldinga ville Hilde, Ingar og Steinar også sjekke hvordan det stod til i Laksvannet før det stenger for fredning nå den15. juni, og Ingar tok for sikkerhets skyld med fiskestanga.

DSCN0122 DSCN0127 DSCN0134 DSCN0136 P1030668DSCN0149DSCN0155P1030676P1030678

Øverst fra venstre: 1) «Ulka» med nymotoren på sjøsettes fra kaia. 2) Steinar var fornøyd skipper
. 3) Hans Petter hadde definitivt best fiskelykke, – en gang kunngjorde han «det er noe tungt på«, – og opp kom det 5 torsk på en gang!, – her med en av dem. 4) Fangsten. 5) Hmmm…- Vi må visst filetere dem selv. 6) – OK, vi går på med krum hals! 7) Slik skal det gjøres! 8) Isfisket(?) på Laksvannet,  var visst ikke fullt så vellykket som sjøfisket! 9) To glade turkompiser som selvsagt var med på den turen!

4 tanker om “Første forsøk på fisking denne sesongen.

  1. Hei

    Flott torsk dere fikk. Hvilke andre fiskeslag får dere på kroken ved sjøfiske og hva får dere i vannene på øya?

    Hilsen Kjersti

    • Bra nok utvalg det. Med hyse blir det vel fiskepudding og boller også. Røye kokt i godt saltet vann og hjemmebakt flatbrød, mer skal ikke til for å få et nydelig kveldsmåltid :-).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.