Travle dager med mange besøk (II)


I går, onsdag, kom sysselmannshelikopteret fra Longyearbyen på besøk
. Om bord var det representanter fra sysselmannskontoret, brannvesenet, Longyearbyen Sykehus og veterinær
. I dag kom Cruisebåten Silver Explorer med 120 passasjerer på besøk, dessuten en seilbåt som hadde en besetning bestående av «skogsmatroser» fra Trysil! – Hyggelig!

P1030592 DSCN0106 DSCN0107 P1030620 P1030625 DSCN0112 DCIM100GOPRO DSCN0141 DCIM100GOPRO P1030671 DSCN0161 DSCN0157

Øverst fra venstre: 1) Sysselmannshelikopteret inn for landing. 2) Finn ønsker de besøkende velkommen. 3) Folk fra sysselmannens kontor og brannvesenet i Longyearbyen på befaring. 4) Ingar får påfyll av rabiesvaksine, – han rakk ikke sprøyte nr. 3 før han dro hjemmefra. – Han tok det som en mann, og gråt ikke! 5) Hundene ble sjekket av veterinær og fikk også vaksine, veterinæren var fornøyd med helsetilstanden til alle. 6) Så var det farvel for denne gang. 7) Silver Explorer i sikte
. 8) De første gjestene går i land. 9) Oppe på stasjonen kunne de blant annet se Hans Petter og Vidar som fileterte nyfanget torsk. 10) – Og noen hilste på hundene, – Eerkki er litt skeptisk. 11) Det var mange besøkende som ville kjøpe postkort og souvernirer, – her er Inger i full sving med salget

cyclase is responsible for converting guanosine triphosphate How does cialis work? page 37PREVENTION.

. 12) Seilbåten Fulmar ankret opp ved kaia for en kort stopp, før de også dro videre til Spitsbergen

2 tanker om “Travle dager med mange besøk (II)

  1. Mye som skjer! Spesielt glad for å høre at veterinæren var fornøyd med tilstanden til alle hundene. Arti med masse oppdateringer fra den magiske tåkeøya – fortsett med det!

  2. Tusen takk for god sjokoladekake og møte med trivelige folk på Bjørnøya fra oss på SY Fulmar. Så oppdaget vi at tryslinger ikke er alene i havet. De finner vi over alt:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.