Store kontraster på Bjørnøya og tid for trening på brannslukning.

Siden før jul har vi ha hatt mye vind, men innimellom har det også vært fine forhold her.  Først her noen stemningsbilder fra ei fin natt med måne og stjerner over øya. Alle bildene i dette innlegget er ved André-Gunnar Røsberg.

 

 

 

 

 

 

Selv om det er ruskevær ute med kuling styrke på vinden og fokksnø som tetter igjen vinduene på bygningene, så er det noen så tør å ta turen ut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men i dag, søndag 7. januar, ble det nesten vindstille og vakkert vær med stjerner på himmelen og en måne som tippet under skylaget i horisonten nordvest for stasjonen. Da var det endelig mulig å teste brannslukningsapparat og trene på å slukke brann med dem. Både pulverapparat og CO2-appart ble det trent med og nå føle vi oss trygge på å kunne slukke brann hvis det skulle oppstå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.