Sjarmøretappen

Da er vi midt i mai,og vi har starta på siste måned som beboere på stasjonen. Etter påske har snøen smeltet fort, og det vises godt fra dag til dag. I løpet av den siste måneden har vi rukket å feire ikke mindre enn  2 bursdager her. Først ute var Haakon den 19 april. Han er jo et naturtalent når det gjelder å feire bursdag, så vi kosa oss med god mat og drikke på dagen, og gjentok det lørdagen 🙂 Nestemann var yngstemann Lasse som ble 24, og nå har lov til å reise alene med danskebåten 😀 Det blir totalt 8 bursdager her i løpet av vintersesongen, og det er bare Mats som går glipp av krone med personlig preg.

Haakon bursdag

Lasse bursdag

Denne helgen har vi hatt besøk av ikke mindre enn 3 båter. Alle kom iløpet av et døgn, så vi var jo litt småstresset, og sprang i ring til tider. Men har jo skjønt at det er en del av fastlandstreninga,og det trengs nok. Den ene båten var en seilbåt fra Polen, og de var i land ei god stund med full omvisning. De skulle en runde rundt øya, så de av besetninga som villl være med, fikk det. En stor opplevelse for de som ikke har vært her før og fikk sin første rundtur med båt. Turen tok 7-8 timer, og etterpå fikk seilerene låne dusj og fikk med seg nybakt brød på ferden videre til Hornsund.

DSC04074

Flott å se øya fra sjøsiden

Noen måtte jobbe også

Noen måtte jobbe også

Ellers er vi stort sett ferdig med nedvask av stasjonen, inkludert et par hytter, Nordpunktet og Midtpunktet. Så alt er klappet og klart til 17 mai, som nok blir feiret på tradisjonelt vi s, med pølser, is og div leker. Det håpes på 100 % fremmøte i toget, men ruta kan nok variere litt. Det kommer an på været.

 

Rannveig og Haakon rydder i velferdsbutikken

Rannveig og Haakon rydder i velferdsbutikken

Vi ser frem til endel besøk nå i mai, og det er ganske tett program med tanke å hvordan vinteren har vært.. 😉 Men fortsatt rolig i forhold til travle sommermåneder.

En tanke om “Sjarmøretappen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.