Godt nyttår!

Ei koselig jul nærmer seg slutten.. (Vi har så fint et juletre, at det må få stå ei stund til ) Julaften våknet alle til julestrømper på lugardørene, og spenningen var til å ta og føle på. Lasse begynnte allerede etter lunsj å mase om pakker, men Gunn Tove var streng å sa nei.

Bjørnøyens fineste jule tre

Bjørnøyens fineste jule tre

Det gikk ikke ut over grøten,den smakte fantastisk, og vi spiste i Hammerfesthuset kl 1400. Men av en eller annen grunn hadde han «glemt» å ha i mandelen, så ingen fikk marsipangrisen.

Julegrøt i Hammerfest huset

Julegrøt i Hammerfest huset

Senere var det julemiddagen som var kveldens høydepunkt. Ribbe med alt tilbehør, og krumkaker m/ multekrem til dessert. Så var det kaffe og gaveåpning utpå kvelden, der vi fikk mye fint, og alle sikkert sendte en vemodig tanke til de hjemme. Juledagene gikk veldig fort, og vi mer rulla enn gikk fra matbordet de fleste dagene.

Det har vært høy trivselsfaktor, og ei rolig og fin jul, som toppa seg med ei utrolig hyggelig nyttårsfeiring. Vi hadde litt vind, så den foregikk innendørs, men siden det er dårlig med fyrverkeriutsalg på Bjørnøya, gjorde det ikke noe. Vi trapper gradvis ned julefeiringa her, da det fortsatt er litt godt igjen i strømpene og julelysene er så fine her i mørketida. Vi ønsker alle et riktig godt nyttår! 🙂

Årets siste ballong

Årets siste ballong

Klar til salutt

Klar til salutt

Første ballong

Første ballong

2 tanker om “Godt nyttår!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *