Bursdagsfeiring i lange ban(an)er!

DSCN4654Nå har vi feiret bursdag 2 dager til ende på Bjørnøya! Onsdag var Vidar først ute, og på torsdag var det Stine sin tur. Det vanket gaver, og middagsmat etter bursdagsbarnas ønsker. Over et eksempel på en av gavene, – neida, det er ingen ting i veien med kreativiteten her på holmen vår!: Dette er en skjeggtrimmer Vidar fikk, – for skånsom barbering etter Kaptein Svartskjeggmetoden! (Noen mente visst at Vidars mer nymotens metode med tennvæske var for drøy).

 Mads presenterer presanger Det er vel ingen hemmelighet at Vidar samler Underbergkorker (!), her får han en praktisk beholder Vidars middagsønske var stekt Piggvar med mye godt tilbehør, - kaka var "Verdens Beste". Formidabelt godt! Stine fikk også presanger, - her invitasjon til spaopphold.  - Og siden hun elsker krydder og bananer, fikk hun denne utrolig praktiske banan- og gastromatholderen! Stine hadde et noe mer beskjedent middagsønske enn Vidar, men pølsene var gode de, og Kristoffer hadde også tryllet fram stekt andebryst på blomkålpuré til forrett!

1) Mads presenterer presanger. 2) Det er vel ingen hemmelighet at Vidar samler Underbergkorker (!), her får han en praktisk beholder. 3) Vidars middagsønske var stekt Piggvar med mye godt tilbehør, – kaka var «Verdens Beste». Formidabelt godt! 4) Stine fikk også presanger, – her invitasjon til spaopphold. 5) – Og siden hun elsker krydder og bananer, fikk hun denne utrolig praktiske banan- og gastromatholderen! 6) Stine hadde et noe mer beskjedent middagsønske enn Vidar, men pølsene var gode de, og Kristoffer hadde også tryllet fram stekt andebryst på blomkålpuré til forrett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *