Hilde «Met» sørga for Fersk Torsk

Bjørnøya byr på så mangt og Hilde tok fiskelykken med seg og dro i land 3 store flotte Torsk. Hele besteningen storkoste seg med havets delikatesse til middag.
Nå begynner det å bli tomt på kjøla og de andre lagrene, så vi ser vi virkelig frem til forskyningsbåten skal komme og fylle opp med nye ferske varer.

4 tanker om “Hilde «Met» sørga for Fersk Torsk

 1. Dere er flinke og heldige! Jeg skulle gjerne vært en sommer/høst på Bjørnøya igjen! Nå har jeg 4 vintersesonger der(1983, 1988, 1991 og 2013), men bare 1 sommer, og DET var helt tilbake i 1982! Nå har dere jo «bare» 2 måneder igjen på den flotte Bjørnøya. Ha det fint i oktober og november!

 2. Flott fangst Hilde!
  Stå på,,- men pass på at dette fisket ikke blir et tema i regjeringsforhandlingene! – Barentshavet kan jo tømmes for tosk!
  Ringer dere en av dagene.
  Vidar

 3. Ps. så skrivefeilen. – Kanskje noe som henger igjen fra min tid i Bergen og Vestlandet. – Skulle selvsagt vært torsk, ikke tosk, men onkelen min fra Lindås kalte fisken konsekvent for tosk! Antar det var dialekten der i området, men sannelig om jeg vet…..
  V

  • Tror det er en lokal måte å skrive torsk på:) Vi søringer er hvertfall vant til å skrive torsk og ikke tosk. Håper du har det bra Vidar..du er savnet på øya.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.