Hurra for Bjørn Henning!


I går feiret vi sola, idag er det Bjørn Henning Halvorsen som står i sentrum for begivenhetene. Bjørn Henning fyller 60 år i dag, 5
. februar, og det skal sjølsagt markeres!

Bjørn Henning har tre opphold og like mange bursdagsfeiringer bak seg på Bjørnøya fra tidligere. Første gang Bjørn Henning var på Ishavet, var for 30 år siden, sesongen 1982-83
. Da ble man fremdeles ansatt for et helt år av gangen, mens man idag har halvårskontrakter og to besetninger pr. år.

Også 35-årsdagen sin feiret Bjørn Henning på Bjørnøya

primary sexual partner early in the therapeutic process. little blue pill dysfunction, changes in sexual desire, and orgasmic or.

. Det var sesongen 1987-88, og dagen ble feiret med tur til Misery for å se på sola. Sesongen 1990-91 overvintret han blant annet sammen med forloveden – idag kona – Lise.

Nå er Bjørn Henning tilbake på Bjørnøya for fjerde gang, og feirer altså 60-årsdagen sin her. Bjørn Henning er født i Trysil, oppvokst i Oslo, og bor idag i Hakadal. Han har permisjon fra jobben som konsulent ved Meteorologisk Institutt på Blindern for å jobbe som Meteorologikonsulent på Bjørnøya
.

Vi gleder oss over at vi får feire dagen sammen med Bjørn Henning her på Bjørnøya, og ønsker hjertelig til lykke med 60-årsdagen!

Bjørn Henning Halvorsen fyller 60 år idag, 5
. februar. Vi ønsker vår kjære og gode kollega hjertelig til lykke med dagen, og håper du får en hyggelig dag på Bjørnøya!


5 tanker om “Hurra for Bjørn Henning!

  1. Hipp-hipp hurraaaa for deg, Henning! Gratulerer så mye med dagen!
    Stor klem fra Signe og Torgeir i Longyearbyen

  2. Hjertelig takk til dere, Signe og Torgeir, ca 3 grader og 30 minutter lenger nord enn her! Long time – no see, dessverre!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.