Arbeidsfolk på huset

Vi har hatt besøk av to stk arbeidsfolk i eit par veker. John-Petter og Thorbjørn kom med haustbåten, og hadde med seg mange storsekker med sement. Det viste seg fort at dette var to kjekke og blide karar, som har vore meget hyggelege å ha på huset!

John-Petter og Thorbjørn i gang med støypearbeid.

På dagtid visste dei å nytte det som er igjen av dagslys til å bore i berget, forskale og støype. Det skal visst bli fundement til ein mast (eller kan det bli eit laboratorium 😉 ?). Trekaffe hadde dei ikkje tid til, her skulle det jobbes! Men på kvelden var det tid til å vere sosial med oss 😀 .

Allereie første kvelden lurte Thorbjørn på:

Kva gjer dokker på på kvelden eigentleg?

Og – medan han gransker skapet med brettspel:

Skal vi spele spel?

Og vi er ikkje vanskeleg å be – klart vi vil spele spel! Med haustbåten kom det til og med masse nye spel (som framtidige besetningsmedlemmer berre kan glede seg til!), som Ryktet går, Ikke lov å le og nye utgåver av Ticket to Ride.

Nytt spel på huset! Her prøver vi «Rails and sails» av Ticket to ride.

Vi prøver oss på «Rails and sails». Her er det mange brikker (tog og båter) og kort å halde styr på. Men Anna har SVART BELTE i Ticket to ride, so ho forklarer regler og kjem med lure tips. Det viser seg å vere eit laaaangt spel, men vi blir ferdige til slutt!

Ein dag det plutseleg blei ekstremt fint ver (sol, snø og ingen vind) fekk arbeidsfolka seg ein tur til den nedlagte gruvebyen Tunheim. Det blei visst ein strålande tur!

John-Petter delte desse flotte bileta med oss:

På tur til Tunheim. Foto: John-Petter Røkkum
Jernbanespor på Tunheim. Den er ca 2 km lang. Foto: John-Petter Røkkum
Verdas vakreste plass. Foto: John-Petter Røkkum

No er sementet støpt, og da var det på tide å vende snuta mot fastlandet igjen.

Vi takkar so veldig for besøket!

LdB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.