Maling av hytta i Russehamna

I forrige uke tok vi turen ned til Russehamna for å gi velferdshytta der et nytt malingsstrøk. Med en fullastet «Tåkefyrsten» var Knut-Einar, Jørn, Kristine Tofte og Kristine N. Torkildson klar for tur. Hytta ble skrapt for løs maling og fikk deretter sitt første strøk på dag 1. I tillegg fikk kapellet en etterlengtet runde med malingskosten. Knut-Einar og Kristine Torkildson tilbrakte natta i Russehamna i malingslukt, mens Jørn og Kristine Tofte tok båten tilbake til stasjonen.

Dagen etter kom Vidar og Jørn ned igjen for å hjelpe Knut og Kristine N.T. med strøk 2 i solskinnet. Når de var ferdig så både hytta og kapellet ut som ny.

Etter endt arbeidsøkt tok Jørn og Vidar sjøveien tilbake. Knut-Einar tok beina fatt og travet seg hjem til stasjonen, mens Kristine N.T. hadde fortsatt ikke fått nok av malingslukta og ble ei natt til før hun tuslet hjem.

Meksikansk aften

Vi har hatt meksikansk aften på stasjonen. Med sombreros, barter, burritos, enchiladas og masse godt tilbehør feiret vi Mexico’s nasjonaldag. Det ble en helaften med god stemning, god mat og trivelig selskap fra Lufttransport-gjengen 🙂

Meksikansk aften

Bordet er dekket og klart for meksikansk aften

IMG_5949

Topp stemning og god mat – kjekt med mange tilbords

 

Brinken rundt på tre dager

Siden vi kom til øya har vi snakket om å gå rundt brinken. Vi har diskutert og testet ut deler av løypa. Endelig kom dagen vi kunne begynne å gå – det var langt, det var sol, det var tåke og det var rått! Takk for turen og opplevelsen!

DAG 1 – Stasjonen -> Russehamna

DAG 2 – Russehamna -> Skutilen

DAG 3 – Skutilen -> stasjonen 

Vi har runda Misery!

En kveld etter middag gikk Jørn og Margrete til velferdshytta ved Kapp Levin.

Kapp Levin

Velferdshytta Kapp Levin («Sagatun») som ligger ved foten av Miseryfjellet

Dagen etter gikk turen opp Jutulsetet til Miseryplatået. Oppe på platået fant vi ut at det hadde vært en flott tur å gå rundt hele Misery-«brinken» – så da gjorde vi det 🙂

På turen rundt fikk vi se og oppleve «mini-osten», osten, flere polarrev, super fin utsikt, tåke, sol, regn, omtrent vindstille oppe på Urd, mot veldig forblåst oppe på Skuld – det var en veldig flott tur som anbefales videre!

Takk for nok en topp tur 🙂