Maling av hytta i Russehamna

I forrige uke tok vi turen ned til Russehamna for å gi velferdshytta der et nytt malingsstrøk. Med en fullastet «Tåkefyrsten» var Knut-Einar, Jørn, Kristine Tofte og Kristine N. Torkildson klar for tur. Hytta ble skrapt for løs maling og fikk deretter sitt første strøk på dag 1. I tillegg fikk kapellet en etterlengtet runde med malingskosten. Knut-Einar og Kristine Torkildson tilbrakte natta i Russehamna i malingslukt, mens Jørn og Kristine Tofte tok båten tilbake til stasjonen.

Dagen etter kom Vidar og Jørn ned igjen for å hjelpe Knut og Kristine N.T. med strøk 2 i solskinnet. Når de var ferdig så både hytta og kapellet ut som ny.

Etter endt arbeidsøkt tok Jørn og Vidar sjøveien tilbake. Knut-Einar tok beina fatt og travet seg hjem til stasjonen, mens Kristine N.T. hadde fortsatt ikke fått nok av malingslukta og ble ei natt til før hun tuslet hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.