Julebord

Julebordsesongen er igang på Bjørnøya. For å få en forsmak på jula så bestemte vi oss for å gå igjennom alle julerettene før vi avslutter her på Bjørnøya. Så årets første julebord startet med Kalkun og Karamellpudding. Neste julebord ble den tradisjonelle Ribba med Riskrem til dessert, før vi fikk en forsmak av Lutefisk og multer og is til dessert. Som avslutning på julebordet serverte vi Pinnekjøtt og Dronning Maud pudding. Kaja og Hilde har pyntet og laget julemat, mens resten har stått for oppvasken etterpå…Hvilket teamwork:)

Kose-tur med hundene

Hundene på øya har gjennom hele oppholdet fått sine daglige turer, noe vi håper fortsetter når vi drar fra øya for denne gang. En stor trivselsfaktor både for hundene og oss. Vi koser oss på korte og lengre turer i all slags vær. Det blir trist å reise fra Laban, Nanuk, Eerkki og Aki….godgutter:)

Hurra for Jan Bjørn

November har vært en stor bursdag måned og denne gangen var det Jan Bjørn som skulle feires:) Jan Bjørn valgte Breiflabb til middag og irish Coffee til dessert. Senere på kvelden ble det servert Bløtkake, og det vanket selvfølgelig en gave fra besetningen. En flott feiring som varte vel og lenge:)

KV Nordkapp og Helikopter på Bjørnøya

Kv Nordkapp meldte sin ankomst torsdag morgen, alltid like hyggelig og spennende:) De skulle levere resten av det nye gassanlegget, og i tillegg 2 stykker som skal sette opp gassanlegget. Litt post til oss ble det også:)

Det var også noen som så muligheten til å få sendt noe baggasje hjem, for det nærmer seg fort til nedreise. Flere av besetningen har også begynt å samle på kystvakt gensere, og denne gangen ble det en genser fra KV Nordkapp:) Takk for servicen:)