Ny besetning

Sommerbesetningen 2024 har ankommet, og etter litt over en uke begynner vi å finne oss til rette i vårt nye hjem her i ishavet. De første dagene var preget av tykk tåke som gjorde det vanskelig å se noe særlig av øya, men siden vi alle hadde lært at «tåke + Bjørnøya = sant» tok vi dette med godt mot. Det har siden klarnet litt opp slik at vi nå nyter utsikten til Miseryfjellet i øst. I skrivende stund har også midnattsola gjort seg til kjenne gjennom skylaget, og da har vi vel ikke så mye vi skulle klaget på.

Hverdagen her oppe er fremdeles preget av en viss unntakstilstand grunnet det pågående ombyggingsprosjektet, så de fleste av oss er bosatt på reservestasjonen. På grunn av dette arbeidet har vi ikke vært helt alene på stasjonen enda, men i forbindelse med overlappen hadde de fleste håndverkerne våre seg en pause hjemme for å frigjøre litt plass på stasjonen. Disse har nå kommet tilbake med helikopter, og vi gleder oss til å se hva de kommer til å utrette i løpet av de kommende ukene!

4 tanker om “Ny besetning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.