Riving og Oppussing

Stasjonsbygget som står han stødig i storm og vind, regn og tørke, sol og haggel. Som har huset hjem og arbeidsplass til besetninger i tiårene som har vært, trenger nå litt renovering og ekstra vedlikehold. 

Det vil som nevnt tidligere pågå renovasjonsarbeid på stasjonen hele sommeren. I slutten av vinterbesetningen og starten av sommerbesetningen. 

Tiden med felles dusj og bad er nå over. Nå får alle i besetningen hvert sitt bad. Kjøkkenet har fått nytt gulv og nye veggplater pluss oppgradert ventilasjon og rør. Det skal også skje endringer, blant annet i den anerkjente Isbjørngangen, så stay tuned!

 

1.Kokk med midlertidig vask på hangaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.