Når Drømmer Blir Til Virkelighet

Du vet når du har en drøm om noe? Noe du ser for deg når du lukker øynene, og som du har lyst til å sette til liv og virkelighet?

Nå er det slik at bare det å være her på øya er en drøm som har gått i oppfyllelse, vi har det vi trenger og mer enn det. 

Når vi reiste hit i desember var det for mange av oss tungt å ta farvel med kjente og kjære.  For undertegnede var der i tillegg en ekstra sorg å overlevere gyngestolene til å bli passet på av naboen. En gyngestol er det ultimate interiør for noen med en rastløs fot eller to, og den er også ypperlig foran peisen når du skal regulere varmen foran og under foten. 

Da vi mønstret øya her en mørk dag i desember, og entret den varme lune stua med trepanel og isbjørnskinn, fylt med gode skinnstoler fra Ekornes, var der én ting blikket ikke fant. Noe som mangla under isbjørnskinnet og foran vedovnen. 

Internett ble sømfart etter tegninger og inspirasjon. 

Etter noen kvelder med innspill og samarbeid fra gode besetningsmedlemmer, kunne undertegnede se drømmen bli til virkelighet.

Stolen har vært til godt selskap for hele vinterbesetningen, så stor at det å skulle reise fra den ville blitt hjerteskjærende. 

En dag i april kom 330 på øvelse, de hadde god plass i helikoptret på vei tilbake, så der fikk drømmestolen landets tryggeste transport hjem til fastlandet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.