Salat-nytt!

Det hendte en kveld i polarnatta, etter ett strabasiøst besøk på trimrommet.

Kroppen hadde skilt fra seg en god dose kroppsvæske så salt som sørlandschips.

De fleste på stasjonen hadde lagt seg under teppet mens nordlyset danset sin stille dans.

Kroppen gledet seg til å avslutte dagen med å stå i det uendelige varmvannet fra det vannbårne anlegget.

Flisene i fellesdusjen heller ganske så markant ned mot et felles sluk, men denne kvelden ble det et fotbad uansett hvor bratt helningen var. Sluken var potte tett og kroppen smakte fremdeles sørlandschips, kanskje ikke det verste det tenker du- men dere vet hvor vanskelig det er med tannpuss med halvstivt tryne og tørr tannkost. Som i mange situasjoner andre ble det avventet til dagen derpå for å se om gravitasjonen ville løse saken. Men nei.

Nå kom garantert stasjonssjefen til å ta en fellesprat i tre-kaffen der han påpeker unnasluntring med å fjerne hår i vasken (skal ikke nevne noen spesifikke kjønn). Han kom sikkert også til å forsøke å gå en tur rundt grøten og nevne den kvinnelige syklus og avfallet det kan medføre og hvordan det skal sorteres. Dersom han var ordentlig tøff i maska ville han kanskje også nevne annet plastavfall som kunne tette sluken. Nå skal vi heller ikke glemme at det har vært juletider med mye fet mat. Så spenningen bygde seg opp når rørene skulle stakes.

I årets besetning er vi så heldig å ha ei dyktig rørlegger-dame fra Kåfjord i Nord-Troms. Det var et godt samarbeid for å løsne rørene og alle stod spent over stakehullet for å se årsaken til pluggen i avløpet. Nå er det slik at i et så lite samfunn som vi lever i så kan vi ikke skylde på hverandre- men vi hadde ikke i vår villeste fantasi greid å gjette hva som kom ut av røret- nemlig en salatklump!

Heldigvis fikk de åpnet rørene før tre-kaffen og vi fikk bekrefta flere påstander. Det viste seg at vi er flinke til å fjerne hår fra sluken og julefettet har vi visst fordøyd og lagt på kroppen.

Kanskje var dette et hint til at vi må bli flinkere til å spise opp salaten vår?

Ha en riktig fin søndag alle gode lesere!

Et flittig samarbeid i rørgata under stasjonen.
Synderen. Anbefales å kastes i matsøpla.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.