Agurknytt: obsejakka er reparert!

Ei velkjent og kjær jakke for mange som har vore her: den blåe obsejakka?! Den holdt på å revne frå kvarandre, men no er den reparert og klar for ny sesong!

Til reparasjon: den blåe obsejakka under nåla.

Når ein skal ut for å obse (kvar time) er denne jakka deilig å slenge på seg, akkurat passe romsleg og lett å ta på seg i ein fei. Og akkurat dét er noko mange met-fullmektiger har gjort opp gjennom åra, for denne jakka har vore her i mange, mange år. Kor lenge, det er det ingen som veit (eller?)!

Den begynner å bli ganske so slitt, men tidlegare reparasjonar tydar på at ein likevel har ville tatt være på denne go´jakka. So når den i haust begynte å få alvorleg store flenger og nærmest revna heilt frå kvarandre var det på tide å følge opp! Heldigvis har vi syrom med den mest avanserte symaskina du kan tenkje deg her på øya. Syersken var nok ikkje like avansert, men fann posisjonen for å sy fram og tilbake – og vips so var jakka reparert!

So nå er den klar for ein ny sesong med obsing ?!

Når vi først skriv om den blåe obsejakka kan vi ikkje la vare å også nemne den kule lilla 90-talsjakka og den grøne militærjakka i ballongrommet. Desse har sikkert minst like lang «fartstid» som den blåe obsejakka – om ikkje lenger! Dei er gode å ha når ein skal ut og sende ballong.

Veit du noko om historia til desse favorittjakkene? Da vil vi gjerne høyre frå deg ⬇️!

LdB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.