Suksess for BØFF


Etter ei uke fylt med flotte filmopplevelser, ble Bjørnøya Filmfestival (BØFF) 2013 avsluttet med stil på lørdag. -Oppslutningen har vært over all forventning
. Vi er utrolig imponert over publikum som har stilt opp på samtlige forestillinger, sier Elin Tronvoll og Rune Nilsen i arrangørkomiteen. BØFF hadde premiere sist tirsdag, og i løpet av uka er det blitt vist sju ulike filmer.

Besetningen på Bjørnøya meteorologiske stasjon berømmer arrangørene som har lagt ned en enestående innsats både før, under og etter BØFF. -Vi ser allerede fram til neste års festival!

Les Svalbardpostens omtale av BØFF her.

Stasjonssjef Ragnar Sønstebø, for anledningen iført nytt stasjonssjefs-kjede, ankommer Gammelradioen for å forestå den offisielle åpningen av Bjørnøya Filmfestival 2013

expectations, priorities and preferences. The identificationintraurethral therapy and vacuum device therapy. viagra online.

. -Jeg som er så glad i tradisjoner, håper at jeg er med på å skape en ny tradisjon på Bjørnøya nå, sa stasjonssjef Sønstebø i sin åpningstale.


Festivalpassene ble utsolgt før første forestilling.


Publikum lot seg hjertelig begeistre over den egenproduserte åpningsfilmen.


The Thing ble vist som nattkino i 2. etasje på Gammelradioen. Her var både kulisser og lydeffekter spesielt tilpasset forestillingen!


Filmene under årets filmfestival ble vist ved hjelp av prosjektor. Neste år bør målet være å ta i bruk den gamle filmframviseren som finnes på stasjonen.


Arrangørene ønsket velkommen til avslutningsfest med Sjimpansebrus og kanapeer!


The commitments satte et muntert punktum for årets filmprogram, før BØFF 2013 ble offisielt avsluttet med festival-fest på Messaniet i hangaren. Publikum kjente sin besøkelsestid også her, og stilte opp med godt humør og iført stillongs iht. arrangørenes dresskode.


Mysteriet på Messaniet: Ansvarlige for BØFF, Elin og Rune, søkte bistand fra CSI i håp om å finne svaret på hvem som danset seg til døde i hangaren. Kanskje finner de løsningen før neste års filmfestival.


4 tanker om “Suksess for BØFF

  1. Vel overstått festival! Ser ut som det fortjener å bli en tradisjon 🙂
    Erfaringa fra sommerkontingenten var at for stort inntak av sjimpansebrus gjorde at folk forsvant opp i mastene. Den har vist en annen effekt på dere ;-)Har dere løst mysteriet med hvem som danset seg til døde i Hangaren? Dere skal være totalt 9 stykker, hvis dere nå er bare 7, kan ansattlista brukes til å finne ut hvem de to som mangler er? Bare ett forslag…

    Kos dere videre på øya alle sammen, og takk for flittig oppdatering av bloggen.
    Hilsen edel i Tromsø

    • Heia Edel, mysteriet er fremdeles uløst, og foreløpig har heller ingen forsvunnet opp i mastene…det er utfordrende nok å bevege seg på hålka nede på bakken 😉 BØFF ble en ubetinget suksess, og forhåpentligvis blir festivalen en ny tradisjon! Ha det fint, du også, beste hilsen fra alle oss 🙂

  2. Såååå utrulig kult. Førr en kreativ gjeng!!! 🙂 Æ e søkkimponert 🙂 Kose dåkker masse videre, utrulig arti å følge bloggen. klem te dåkker alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.