Årets første skitur :-)

Da begjynner det blir lysere dager og besetninga på stasjonen kjenner det rykker i turfoten, so da er det bare spenne skia på og komme seg ut på tur når været tillater det. Dei fleste av besetninga har vert ute på skitur siste uka, da vi har hatt bra snødekke, men litt småstein her og der må en regne med i landskapet her på øya.

På tur til Tunheim foto:CHG

Fra stasjonen til Bjørnehiet er det ca 7km en vei. Som tar ca 1 1/2 -2 timer gå.

Velferdshytta – Bjørnehiet (Gamle dynamittlageret til Gruvebyen Tunheim ) foto: CHG
Rampen Ymer er ALLTID klar for en tur 🙂 Yukon var også med (mangler bilde..) foto: CHG

Én tanke om “Årets første skitur :-)

  1. Flotte bilder, men en liten kommentar: er det noen der oppe som kanskje kan hjelpe til å rotere bildene i riktig posisjon, er jo en del av de fleste bildeprogram ? Håper ellers på mange oppdateringer framover nå når lyset er kommet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.