Oktober

Tiden går fort her og oktober fløy av gårde. I november blir mye av tiden vår brukt på vasking og boning av stasjonen fra topp til tå, mens forrige måned var det flere prosjekter som tok hovedfokuset til flere i besetningen.

Kokkene fikk satt i stand et prosjekt de har pratet om siden vi kom – en ny røykebu! Og da mener de ikke av typen hvor en kan snike seg vekk for å inhalere litt nikotin, men et sted for bjørke- og einerrøkt lammelår.

Det ryktes at det er mer metall i bua enn det er tre, da vi har en 1.kokk som er usedvanlig glad i å skru i skruer, så røykebua skal nok stå stødig i mange år fremover.

Et annet prosjekt som så dagens lys (eller mørke) i oktober, var en oppfriskning av vårt sosiale hjørne «Charlie 4». Kine hadde tenkt og fundert på dette en liten stund, og med god hjelp fra mange i besetningen ble det malt, spikret, skrudd, gjenbrukt, idémyldret, sparklet og pusset – til slutt ble det en høytidelig åpning av «nye Charlie 4» i slutten av oktober. Som seg hør og bør, følger noen «før og etter» bilder.

Ellers har oktober gått med til forskjellige turer, noen fikk sine siste fjelltopper og hytter for å oppnå kjentmann- og tindebestigermerket. Oktober brakte også med seg litt snø – så noen av oss fikk høstens første skitur. Dessverre kom november med regn og mildvær, så den snøen som kom er borte nå. Nå er det det ca tre uker til vi forlater øya, noen gleder seg, noen gruer seg – uansett – så skal vi kose oss den siste tida vi er her!

Én tanke om “Oktober

  1. Skikkelig flott oppgradering av Charlie 4!! Vi gjorde noen forholdsvis enkle grep og fikk idéen om å lage skilt med håndskrift til ett av besetningsmedlemmene. Dette ble gjort vinteren 2011/2012.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.