Festspillene på Bjørnøya

Første helga i oktober var en begivenhetsrik helg da Festspillene på Bjørnøya ble arrangert. Her var det program tre dager til ende og noe for enhver smak.


Spente festivaldeltagere og artister på vei til høytidelig åpning av festivalen i Hammerfesthuset.


Hammerfesthuset har 200-års jubileum i år, og det var dermed passende å starte festivalen her. Her fikk vi flott historiefortelling om huset vi satt i, trekkspillkonsert, poesi og ikke minst – rakfisk! For noen var det første gang de fikk oppleve denne tradisjonsrike matretten, og overraskende nok (eller ikke) var det våre eminente kokker som slet mest med å like og forstå denne deilige retten.

På en så liten festival er det kort mellom rollene som frivillig, festivaldeltager, artist og festivalsjef. Samtlige medlemmer av besetningen hadde både èn, to og tre av disse rollene, og vi er godt fornøyde med resultatet!

På festivalens siste dag ble det også en premiere på Velferdens nye badekåper – og det ble oppfordret til bruk under festivalbadstu. Flere av morgenkåpene ble observert flagrende rundt omkring på stasjonen. At festivalen ble en suksess er det ingen tvil om, og vi takker alle deltagere, artister og frivillige. Uten dere – ingen festival!

Velkommen tilbake til neste år(?)!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.