Proviant, post og besøk

Nå har vi endelig fått påfyll av proviant. Det er 6 uker siden forrige gang vi fikk båt med leveranser til øya, så nå kjentes det godt ut å toppe opp grønsaker og frukt spesielt. Med båten kom det også postleveranse med litt nytt skiutstyr til stasjonen. I tillegg får da besetningen mulighet til å sende post hjem, så kanskje dukker det opp noe kort og brev postkassene der hjemme. Kystvakt-besetningen fikk i tillegg muligheten til å skrives inn i kanskje verdens mest ekslusive badeforening, nemlig Bjørnøyas nakenbadeforening.

Vognen fylles opp. Påfyll av kaffe også!

Sagan om toppturene fortsetter

Det har blitt gjennomført flere turer til Miseryfjellet i håp om å sole seg litt på en av toppene. Solen har allerede gjort seg godt kjent på stasjonsområdet, men å kunne sitter på en av fjelltoppene å nyte utsikt i solskinn er ennå ettertraktet. Undertegnede (Håvard) og Nicolai tok turen til Verdande, den nest høyeste toppen på Misery i håp om å få en solfylt topptur. Slik gikk det altså ikke da tåken fant det passende å nonchalant legge seg over fjellet i det vinduet det ble gjennomført topptur. Toppen av Verdande ble nådd til tross for motstanden, men da uten noen utsikt å skrive hjem om.

I trogdalen på vei mot Verdande
Nicolai på toppen av Verdande. ikke mye utsikt å trakte etter den dagen.

Undertegnede gikk en liten uke senere til Skuld, den tredje høyeste toppen på Misery i håp om å få solgløtt på toppen. Det ble det heldigvis noe av da solen fant det godt å bryte igjennom i det toppen var nådd. Flaks.

Fra Skuld. Verdande til venstre og Urd til høyre.

1 tanke om “Proviant, post og besøk

 1. Hei,
  Veldig kjekt å se at dere har det fint. Snart Mars og tiden går fort framover…
  Så nyt den og lyset som kommer noe som gjør turene enda bedre 🙂
  Savner øya, men kanskje en dag 🙂
  Følger dere på bloggen en så lenge.
  Sjekk ut http://www.articbear.no som er inspirert av lokale steder 🙂
  73de LA3WNA
  Bjørn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.