Vinterens store kulturarrangement

Vinterens store kulturinnslag er nå gått av stabelen. BØFF, Bjørnøya Filmfestival gjennomføres denne uken for 9. gang. Festivalen består av 4 filmer som vises i løpet av 4 kvelder. Åpningsseremonien inneholdt utdeling av adgangskort til gjestene, appertiff og åpningstale av stedlig leder.

Litt forrett før popcornet skal i nebbet.

Hundene var også invitert. Men de måtte melde frafall grunnet vaktfunksjonen. Pliktoppfyllende som alltid.

Alle inviterte gjester må kunne framvise gyldig billett til alle filmvisninger
Bak horisonten ligger det noe som vil fram.

Noe stort er på vei. 4 Februar var første offisielle soldag på vår breddegrad, men vi har noen fjell som ønsker det annerledes. Solen trenger litt ekstra tid til å klemme seg over, men vi er tålmodige. I tillegg til at solen viser seg denne uken, så markerer også uken at det er 2 måneder siden vi overtok stasjonen fra sommerbesetningen. De neste månedene kan vi se fram til at det blir mer dyreliv på øya, og kanskje får vi besøk av isbjørn? Det kan se ut til at sjøen rundt stasjonen snart dekkes av is, og dersom vi er heldige kommer det spaserende en bamse fra Spitsbergen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.