God jul!

Besetningen på Bjørnøya ønsker alle en riktig god jul!

Julen er en flott tid på året som lar oss reflektere og gjøre oss tanker om året som har vært. For oss som sitter på den flotte øya i Barentshavet gjelder det samme. Vi får tenkt på de som sitter der hjemme og venter på en kjær venn, samboer, forelder eller barn. Her oppe har vi vår egen boble med begrenset fysisk kontakt med omverden, men heldigvis kan vi ved hjelp av teknologien holde kontakt med dere der hjemme. Det kan for mange være viktigere i år enn det kanskje ville vært ellers.

Godt selskap, herlig mat og en minneverdig opplevelse er vi garantert å få. Det kreves kanskje en spesielt interessert sjel å tilbringe 6 måneder her oppe, men for oss som er i den katerogien så oppfylles forventingene mer enn man kunne håpet på.

Juletre på plass! Fyr i peisen gir alltid en ekstra god følelse i stua.
Vi har hatt mye vind og snø i førjulstiden. Men nå på julaften har vi mildvær og regn.
Ved godt mot, og klare for julen!

5 tanker om “God jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.