Livet etter sommerbåten

Det er lett å tenke at nå skjer det jaggu meg lite, for sommerbåten har jo dratt videre. Og her sitter vi å diskuterer pavens skjegg. Neida. Joda. Neida, vi har nok å henge fingrene i. NTNU har hatt et gjeng på øya, et gjeng bestående av master-studenter og professorer innenfor geologi. Og stein er det nok av på øya, slik at det er nok å se på. For eksempel hvordan sandstein går fra sand til stein, uten at jeg kan gå noe mer inn på akkurat hvordan dette skjer og hvordan hendelsesforløpet utarter seg.

Uansett hvordan sand blir til stein, så hadde værtfall denne gjengen vært på øya mer en 10 dager og kunne dermed komme inn på stasjonen for en liten rundtur og en kaffetår med tilhørende bakst og skravling. Det endte sånn det måtte endte det, med et par nye navn i nakenbadeprotokollen og nye medlemmer i nakenbadeforeningen vår. Disse steinglade menneskene, seilte med et skip som heter YOUEXPLORE, som har en svært interessant agenda, og båten er en del av DALEOENEXPIERENCE som er en stiftelse som er opprettet til minne for en av Norges beste svømmere gjennom tidene. Som jobber for at ungdom skal kjenne på mestringsfølelse, og føle at de får til noe.

Ellers så kan en nevne at sommerbåten har vært på Hopen og levert forsyninger, og i tradisjon tro gis det litt begge veier under denne seansen. Det kan nevnes at nordover til Hopen ble det sendt kanskje så mye som 100kg(?) torskefilet, da de ikke har mulighet til å fiske i havet og savnet kan bli stort om en skal gå et halvt år uten å kunne spise torsk. Det ble også sendt en del arktisk Røye, og diverse andre gaver til Hopen. Som en t-skjorte til en av besetningen og et postkort. Siden kystvakten ofte er i området, så kunne Hopen-gjengen sende litt gaver i retur. Så en knapp uke etter at sommerbåten hadde vært her, var den her på ny. De brakte oss gaver fra Hopen før de tøffet avgårde og forsvant i horisonten.

Takknemlig for noe annet en regninger i posten

Undertegnede fikk seg postkort og t-skjorte i gave fra Hopen, så en stor takk må sendes retning Hopen for en flott overraskelse. Ellers så fikk vi også mulighet til å handle i deres «Krambu», så da ble det kjøpt både glass til forskjellige drikkevarer, t-skjorter, gensere også videre.

Inspeksjon av kjøp fra Hopen, så langt så bra.

Hopen er kanskje langt nord, utilgjengelig for folk flest og dårlig tilgang til råvarer. Likevell kan Hopen vise til både eget flatbrødbakeri og lefsebakeri. Dette var de snille nok til å dele med sine ishavsøy-naboer i sør. La oss bare si at baksten forsvant kjappere en hva undertegnede klare å produsere blogginnlegg, og at resten av flatbrødet skal spares til søndagslapskausen

be handled by the primary care physicians. The urologist viagra for sale uninformed patient regarding the complex nature of.

. Eller noe annet digg som blir servert.

Gaver fra besetningen på Hopen

Vi har også hatt helikopterbesøk, som hadde et spesielt ærend kan man vell trygt si. Bortsett i fra trening hadde flygerne noe annet de måtte få gjort. Uten å avsløre for mye, så la oss bare si at noen på Bardufoss mangler noe som nå er blitt gjemt på øya. God humor ble vi enige om, og godkjente nakenbadere ble de i tillegg.

P.S Nå har vist gjengen på Bardufoss tenkt seg en tur til øya for å hente en viss gjenstand som i følge ryktet skal være her. Mange rykter på ishavet, og hva en skal tro er ikke lett. Dog så har bloggen gode kilder, og skal gjøre sitt ypperste for å holde folket oppdatert på hva som hender på 74grader nord.

Endelig kan det nytes kalde drikker på Bjørnøya, for vi har fått oss en isbitmaskin på huset. Så nå må alt som drikkes på huset ha i seg isbiter for å forsvare at vi fikk maskinen. Både kaffetåren, vannet og munnskyllevannet inneholder nå isbiter.

Så var det en kveld sjefskokken var så alvorlig full av tiltak da vi skulle nyte kveldssola, det ble heller vindusvask. Å forståelig nok var vinduene såpass skitne at vi ikke hadde sett ut på dagesvis, kanskje til og med ukesvis? Så koster og skaft og slanger og såpe ble brakt ut på nordsiden av bygget og vaskinga kunne begynne.

Vaskes det som vaskes kan

1 tanke om “Livet etter sommerbåten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.