Butikken over alle butikker

Hva i alle dager er dette for noe slags vås, det finnes da ikke butikker på Bjørnøya? Jo, det gjør faktisk det. Nemlig vår kjære velferdsbutikk. Den koselige, lille butikken vår. Hvor vi kan handle sjokolade når søtsuget melder seg, vi kan sende postkort retning fastlandet når vi ønsker å gi de hjemme en liten oppmerksomhet og de har selfølgelig merchandise med Bjørøyalogo.

Rabatter og avtaler sørger de for at vi har med diverse levrandører, slik at vi kan bruke ishavspengene litt mer fornuftig(?) på ting vi trenger(?), med andre ord en fantastisk butikk, drevet at to driftige frøkner som sørger for at vi gjør opp for oss når vi kikker innom på natterstid og får lyst på noe munngodt. Systemet er like enkelt som det er brutalt, nemlig et kritesystem hvor du skriver opp hva du har tatt, også kommer det en faktura en eller annen gangen

ED is 448,000. If we include the mild ED cases, thethe majority of patients with ED and can lead to a viagra for sale.

. Den kan gjøre vondt, men du vet at overskuddet går tilbake til deg i en eller annen form. Enten det er fiskesluker, brettspill eller annet som vi ønsker oss. Så kan Velferden fikse det. De sørger for vår hverdagslukus på øya.

Postansvarlig hadde vakt, og folket var utålmodige så bloggansvarlig måtte steppe inn å dele ut pakker og post.

Dog så sa de nei både til gravemaskin og til sagbruk, da de mente at dette måtte være noe som Meterologisk institutt selv måtte skaffe til øya. Og enda Hopen har fått både gravemaskin og sagbruk, så sitter vi igjen skjegget i postkassa. Appropo postkassa, så er det mulig å sende brev hit, og jeg lover med hånda på hjertet at jeg skal gjøre mitt ytterste for at Velferden tar ansvar og svarer på eventuelle brev som måtte komme.

En kan på mange måter si at denne sommeren har vært annerledes, med lite besøk på øya . For dere som har vært her tidligere sommre, vet at det til tider kan være travelt. Masse båter som vil komme på land, drikke kaffe, kjøpe t-skjorter og kanskje til og med bli medlem i nakenbadeforeningen vår. På grunn av dagens situasjon, er det færre som kommer innom for kaffe og selfølgelig færre som handler. Det er dog mulig å be om en inventarliste, hvorpå en kan sende inn en bestilling på det en ønsker, og enten få det sendt med posten, eller om en er i nærheten så kan en komme å hente det. Bare husk på tollregler også videre så skal det nok gå i orden.

Ungene venter spente på å få åpne pakker fra nær og fjern.

Da pakkene må ut på det store åpne havet er det viktig at de er godt pakket inn, noe som kan skape utfordringer for oss avfallsmessig, men heldigvis kommer sommerbåten innom å tar med seg alt avfallet.

Postkontoret er ferdig utrustet for å sende brev, selge sjokkis på krita og selfølgelig sprite ned baselusker.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.