Bestefar på øya

Hvem er denne karen med crocs og skjorte på, han ligner litt på nissen i grunn, det er ikke han, det er sjæfen sjøl. Av oss 9 medlemmene i stasjonsbesetningen, er det en som har fått ansvaret for å holde pøblene sånn passe i sjakk. Om du ikke har gjettet det enda, så er det snakk om stedlig leder, nemlig Mats Kågström, supersvensken med sans for humor, store brystlommer og ishockey.

Mats er i følge sagnet en legende på ishavet, med flere sesonger både på vår øy, men også på andre ishavsøyer vi ikke trenger å nevne navnet på. Tidligere har han gjort litt av hvert, men for å nevne noe så har han skjært torsketunge i Henningsvær, han har jobbet offshore og vært lærer

include penile pain, penile numbness, bruising and viagra online doctors had never asked them about their sexual.

. Her på Øya har han tidligere vært teknikker, men har nå fått sjefsvervet.

Han er svensk, men skal visstnok ha bodd en mannsalder i Nordens Paris noe som har ført til en nord-svorsk dialekt som kan føre til noen misforståelser i ny og ne. Spesielt når det spilles alias, og Mats begynner å forklare et norsk ord, med svensk betydning. Ikke alltid like lett å skjønne hvor han vil hen.

Holder oss på stø kurs

Ute på ishavet så løper ordene fortere enn Usain Bolt, og ordet på havet er at sjæfen sjøl ikke liker å kjøpe nye bukser, før de er brukt opp. Det snakkes også om at han har sprengt et par bukser i fillebiter, da han hadde fått streng beskjed om at de ikke fikk komme tilbake til fastlandet. Hvordan de ble tatt hånd om vites ikke konkret, men la oss si at en værballong var involvert.

Det kan også nevnes at han tidligere var medlem av Saabens gamle venner, og kan ikke si Volvo høyt. Han kan dog si det andre svenske bilmerket. Han har også innrømmet til bloggen at han har hatt flere volvoer enn Saaber.

I følge en uttalelse fra et tidligere besetningsmedlem som jobbet med Mats, spiser han kun den franske karamellen i twistposen. Dette er også noe han kan bekrefte selv, at det er denne godsaken som forsvinner først.

En ung Mats som suger på fransk karamell
Se der ja en Volvo Amazon

En kunne gjerne ha brukt kaptein, eller øverstkommanderende, men Mats er på en måte vår alles bestefar, han holder skuta på rett sjøl, lar seg ikke pirke på nesen og sørger for at snittalderen ikke faller for langt ned.

Kapteinen er klar for nye tokt!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.