Museumsfuggelen

De ivrigste leserne er gjerne de som en deler hus med, altså andre bestningsmedlemmer. Dermed har en ganske mye innflytelse på resten av huset, og når noen blir nevnt uten navn, så vet fortsatt noen hvem det er snakk om. Så når noen ble nevnt i «Ære være fugln» om diverse timelapsebilder, tok det ikke lang tid før jeg hadde bilder fra klekkingen til ærfuggelen.

Dermed kan jeg presentere Musa, ærfuggelen som har ligget ved museumet og som nå har klekket ut noen søte små.

Musa med smått
Inspeksjon av smårollingene
«MAMMA, VI E SULTEN!»

Dette er ikke ferskeste nytt fra 74grader nord, men absolutt en happening som fikk mye oppmerksomhet på øya. Ellers kan vi skryte av 13.6 grader celius, på plussiden! Noen har dratt ut på sjøtokt for å se om det er mulig å komme seg rundt øya med båt. Dette er altså dag nr to, med CAVOK, altå ceiling and visibility OK, eller som normale folk ville sagt skyfri himmel.

Vi koser oss, endelig har sommeren kommet til Bjørnøya. Folk drar på turer, sitter i solveggen og nyter livet. For noen dagen, og de må bare nytes da vi aldri vet når tåka kommer tilbake. Dagene brukes mye til vedlikehold utendørs, både skifting av kledning på vegger, skraping og maling.

Kurt er som vanlig på farten, og denne gangen hadde han vist sovnet i traktoren.

Kurt var sliten denne dagen
Mon tro hvor lenge dette vennskapet varer?
Aldri for gammel for ballonger!

God sommer folkens!

2 tanker om “Museumsfuggelen

  1. Følger med ujevne mellomrom med på publiseringene deres. Takk for mye interessant stoff og flotte bilder.
    Hilsen mammaen til en NP-arbeider i Amfiet

    • Vi synes at alle som er her inne er flott, om det er daglig eller ujevnt! Tusen takk for flott tilbakemelding. Vi hadde 2 stk NP fra Amfiet på besøk tidligere, så mye mulig vi har fått hilst på gutten eller jenta di. Trivelige folk med mye kunnskap om fugl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.