Du store min som tiden flyr, nå er det tid for nye eventyr


Juni måned fløy avgårde og vi er startet på juli, dagene går i surr på ishavet, da alle dager slutter med dag og jobben skal gjøres uansett hva dagen måtte navngi seg selv med.  Dette er ganske så digg, en faller litt utenom de vanlige a-4 rutinene en kanskje har på fastlandet, dag er dag eller det er lyst døgnet rundt så det spiller ingen rolle. Man kan dra på tur når det måtte passe, soves gjøres når en er søvnig og en spiser når sulten kniper i magen. For et liv, dette ishavslivet. Det deilige ishavslivet.

Frihet. Under. Ansvar.

Jobben skal gjennomføres, men du verden for noen omgivelser å jobbe i, og en kan nærmest gjøre hva en vil så lenge en er snill og grei. Vi har verdens største matfat i form av havet, hvor vi knapt nok trenger å slippe ut snøret før vi får napp. Vi har 8 andre mennesker å forholde seg til, og her kan en lære masse av de andre som har en helt annen bakgrunn enn deg selv.

Til nå har vi vært brannmenn, grøftejenter og gutter, fiskere, teknikere og søppelarbeidere

• Fasting blood glucose little blue pill the time) Sometimes.

. Vi har hatt vær. Kanskje ikke det sommerværet som enkelte ønsket seg, men været skal ingen få ta i fra oss. Enten det er tåke eller sol, suser livet på Bjørnøya videre, en dag om gangen. Så var det oss da, gjengen som drifter her på 74.3°nord, vi begynner å bli en sammenspleisa bande, vår lille storfamilie med de opp- og nedturene det måtte bringe med seg.

Barndomsdrømmen!

Noe som gikk meg hus forbi, var å informere om det nyeste besetningsmedlemmet Snotra. Han er modell, har hatt jobber for Pedigree, Vom og en rekke andre kjente hundematmerker, per nå har han fått stillingen «Den stilligste bjørnevokteren nord for Dovre». Snotra har fått en halvårskontrakt som varer frem til Desember, da skal han hjem til Longyearbyen. Snotra er en Siberian Husky som til vanlig bor i Longyearbyen, som er glad i å gå tur, posere forran kamera og gi bort uventa kyss.

Snotra – nyeste i besetningen

I løpet av 6 måneder er det fort gjort å kjede seg, men ikke blant oss. Noen har allerede fått korka første produksjonen av hjemmebrygget øl, mens andre prøver seg på røyking av bacon, ost og annet en skulle finne på kjøla. Vi har lært masse nye ferdigheter som sveising, bruk av plasmabrenner, for noen ble det første møte med å bruke verktøy.

Stor-røykeren

Det samles drivved som kan bruke både til brennsel, men også til mer kunstneriske innslag

Det lages apekattstativ

 

Hundene skal koses med


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.