Familierådet

Familierådet eller 3-kaffen som det egentlig heter, er i grunn ganske selvforklarende, men det er altså kaffe med noe godt attåt, hvor vi kan ta opp det som måtte plage oss, ris eller ros. Generelt viktig informasjon som angår alle sammen blir tatt opp på 3-kaffen. Og som navnet tilsier, starter altså denne eventen klokka 15.00

Dette er også tiden hvor vi samles som en storfamilie på 9 stykker, kanskje fortelles det dårlige vitser, kanskje tas det opp at det er bremsespor i toalettet eller kanskje noen får ros for vell utført arbeid. Med andre ord en rolig stund hvor det er stor takhøyde og rom for at alle skal kunne komme med forslag, enten det skulle være middagstips, kanskje er det blitt sett en ny fuggel, et nytt rede eller kanskje det er noe saftig sladder fra fastlandet.

Når klokken nærmer seg 15, ryr det folk til stua fra alle kanter. Folk slipper nærmest det de har i hendene for å finne seg en plass i stua. Noen har faste plasser, mens andre tar den lenestolen som er ledig. 3-kaffen er også en anledning til å få overrakt gaver fra driftsleder, så ofte kan en se folk rundt bordet sitte å trippe litt om det er blitt lovet levering denne dagen. Andre for seg en kraftig overraskelse når det plutselig står en form for gave i fra Chiefen, hånlaget sådan.

 

 

Dere husker Haftor de lux?

 

Et lite drivhus til urter, overrakt i 3-kaffen

 

Av en eller annen merkelig grunn finnes det få bilder av selve 3-kaffen, så her mine kjære lesere må dere bruke fantasien, se for dere hvor magisk denne stunden kan være.

Noen ganger kan vi sitte litt i stillhet, før noen åpner ballet med en historie fra det glade åttitallet mens de andre har ørene på stilk. Eller det kan være seg ei livserfaring til noen av de som aldri opplevde åttitallet. Ellers så snakkes det en del om skyer, trykk og profesoren fra NTNU som er her for å fiske røye, og tar 2grams kjøttprøver av all fisken de har dratt opp med garn i 10 forskjellige vann. Folkene fra NTNU har vært her snart en måned og fisket, hvor de har bodd i telt i nærheten av  midtpunktet.

 

How to melde været
Midt ute i intet
Bølgeskvulp

2 tanker om “Familierådet

  1. 3-kaffen 🥰 Vi va litt usikker på om vi måtte skrive tre-kaffen, men det hendte når noen hadde bursdag at vi ble servert noe sterkt til, og da ble det tre-spriten.. Så.. 3-kaffen er nok best 😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.