En vanlig feskar


Når det første er relativt tåkefritt og omtrent havblikk så er man pent nødt til å dra en tur ut med båten og fiske litt. For de av dere som har vært her før, vet dere at det er skjelden kost å se havet ligge flatt som et flatbrød, og når en kan toppe dette med solskinn så er det bare å spørre driftsleder pent om han kunne tenkte seg å kjøre litt kran. Da er han ikke tung å be, han spretter i John Deeren og drar med seg båten ned til kaia, deretter henter han kranen og rigger seg til ned ved sjøen.

Båten kommer trygg på havet og vi spretter ombord i båten klar for å skaffe litt fersk fisk til middag. Det er en hel prosess å få ut båten, men du verden hvor gøy det er å se 1.kokken dra opp sin første fisk, sammen med nummer to og tre. Han gliser fra øret til øret, og en kan ta og kjenne på følelsene som ligger i luften

phosphodiesterase V (PDE V), has been approved in What is sildenafil? • Penile Doppler Ultrasonography.

. Dette er så ekte som du får det, og det er en del av opplevelsen i ishavet. Ting blir kanskje litt mer ekte når du blir isolert på en øy 500km til nærmeste befolkning?

En vanlig fisker kan tjene god mynt på å dra opp fisk, for oss handler det ikke om mynten, men heller opplevelsene vi kan dele sammen mens vi fanger vår egen middag.

For den fiskeglade kan ishavet være et Mekka, det er bare å slippe snøret ut i vannet og fisken nærmest hopper i båten av seg selv. Det er sikkert en grunn til at vi ser mange båter på AIS’n som ligger å driver omkring øya og mest sannsynelig drar opp tonnevis med fisk.Til tider kjennes det kanskje litt vell enkelt å fiske her, da en kan dra opp 25kg med filet i løpet av en liten halvtime, hvor en ikke har fisket i høygir.

Tilbake på land begynner den faktiske jobben med å fiske, nemlig sløying og filitering. Det er gøy å få fisk, men en må passe på og ikke ha overtenning når en fisker, for da kan det bli timesvis med jobb på land for å få klargjort fisken.

Kranen

Fornøyd sjel som for kjøre kran

Det fylles fort opp med torsk.

Rutinerte, fiskeglade fugler vet at det kan komme noen innvoller i sjøen og da gjelder det å være i førsteposisjon.

Førstekokken har fått sin første fisk.

Livet er ganske behagelig


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.