Kvardagssyssel


Det er ikke bare driftsleder som liker å pusle med verktøy, maling og krafse. Gleden av å bruke hendene til å skape noe virker å være stor i denne gjengen. Det er ofte konsentrerte blikk oppe i hangaren eller på verkstedene. Det bygges, det hamres og det læres nye ferdigheter. Det kappes, det pusses og det males.

Det er stort sett bare fantasien som setter en stopper for hva en kan lage, for her på Bjørnøya finnes det verktøy for alle anledninger, materialer og sist men ikke minst drivved som kan bli mye fint

anti-cancer agents)than half generic viagra online for sale.

. Om en ser behovet for noe i ishavet som gjør hverdagen enklere, er løsningen ofte en av to. Enten så må det lages i ishavet, med det som måtte være av materialer og verktøy her. Eller håpe at vellferden sponser dette til oss og vi kan glede oss ekstra til neste båt som kommer innom med forsyninger.

Enn så lenge ser det ut til at vi lar velferden få litt pusterom og heller lager tingene selv. Noe trengte kanskje bare en liten fiks, mens andre ting blir lagd fra bunnen. Det  er mange apekatter på Bjørnøya i disse tider, og en apekatt trenger styrke for å klatre og dermed var det duket for å lage et hangboard. Kort fortalt er et hangboard noe man henger i, dybden inn i brettet varierer slik at når en blir sterkere er det kun en liten del ytterst på fingrene som en henger etter. Hangboardet er designet slik at du får styrke til å ta de vanskelige rutene på klatreveggen.

Det er ikke bare vellferds-prosjekter her til gaards, det er også andre prosjekter som graving av grøft til kabler, få ned utstyr som ikke skal brukes lengre. Så det er nok å henge fingrene i.

Kapp det gode håp, eller i planken

Grøftegraver

Fornøyde grøftegravere

Spyling av våtdrakter etter fisking

Vindpølsa har mista forstanden og må bare tas ned. Mutterne var rustet så da kom vinkelslipperen til god nytte.

 

 

2 tanker om “Kvardagssyssel

  1. Hei gutter og jenter!!!
    En utrolig bra gjeng, det ser ut som dere får det virkelig til.
    Gleder meg virkelig at dere tar være på Stasjonen og ikke minst at dere støtter hverandre.
    Mvh Patricio Cid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.