Sommer 2020


Rundt om i det ganske land, nærmer sommeren seg, gradene på termometeret stiger og rødmer litt når sola smiler. Her på Bjørnøya har vi tatt over for vinterbesetningen som nå får dra hjem til fastlandet etter vell utført arbeid. 

Stasjonen var skinnende ren, sengene var strekt, Isbjørngangen var polert og besetningen møtte oss med varme smil. Det ble overrekkelse av stasjonen et par dager etter vi kom oss i land. «ordførersmykket» ble overrakt og da var stasjonen vår det neste halve året.  

For mange av oss er dette første turen ut på ishavet, men vi har med noen rutinerte kvinner og menn som skal hjelpe oss på reisen og eventyret som venter oss fremover

sildenafil has shown broad spectrum efficacy in a sildenafil dosage 49REASSESSMENT AND.

. Vi gleder oss til å utforske Bjørnøya, været som kommer og andre ting vi kan undre oss over. 

Det var alt for denne gang, men jeg kommer plutselig tilbake med bilder og informasjon om vår nye hverdag. Når tiden er inne vil det komme presentasjon av besetningen, slik at  dere kan få et innblikk i hvem som er på Bjørnøya nå.

På gjensyn! 

«Ordførersmykket» overlevert til Mats


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.