Soldagen

Solen vender tilbake og det har blitt markert og feiret.  Først med solskinnsboller og toddy ute på tunet når solen angivelig var på sitt høyeste, deretter på kveldstid med tematisk bekledning, oppdekking, grilling, sommerlig mat og mye mer.

 


2 tanker om “Soldagen

  1. Den 5. februar kan man også se sola på Bjørnøya! Det gjorde jeg på bursdagen min i 1988 da jeg gikk opp til Miseryfjellet og så sola derfra! En stor opplevelse! På skituren tilbake til stasjonen så jeg at tre isbjørner hadde gått i sporene mine!

  2. Åja, det høres ut som en ypperlig bursdagsfeiring!
    Vi var to stykker på Miseryfjellet den 5. februar i samme ærend, men bygeværet gjorde at vi knapt så skituppene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.