Vi takker for oss!

Da er sommersesongen 2019 slutt og vi sitter igjen med mange flotte opplevelser: Nye bord på radiorommet, nye aggregater, vedhogst, skiføre i november, knivlaging, Laban fanger torsk, Yukon har spist hundeselen, Garbitch girls, pakke på nordpolen, 4 ballongslipp, reflexteip, tåke, trening, helikopterbilder, ny vogn til flåten, bløtkake, Brillebjørn, museumsåpning, brodering, COMBLE, nye vedovner både her og der, Norsarhytta, på toppen av Urd, Hurtigruten, valg, Titanic, klatring i masten, quiz, sankthans, vektløfting, kafferekord, fluefisking, full storm, brukket veiskilt, nordlys, osv. osv. Takk for en fantastisk tid! Nå ønsker vi neste besetning velkommen og lykke til.  

En tanke om “Vi takker for oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.