Vi takker for oss!


Da er sommersesongen 2019 slutt og vi sitter igjen med mange flotte opplevelser: Nye bord på radiorommet, nye aggregater, vedhogst, skiføre i november, knivlaging, Laban fanger torsk, Yukon har spist hundeselen, Garbitch girls, pakke på nordpolen, 4 ballongslipp, reflexteip, tåke, trening, helikopterbilder, ny vogn til flåten, bløtkake, Brillebjørn, museumsåpning, brodering, COMBLE, nye vedovner både her og der, Norsarhytta, på toppen av Urd, Hurtigruten, valg, Titanic, klatring i masten, quiz, sankthans, vektløfting, kafferekord, fluefisking, full storm, brukket veiskilt, nordlys, osv

masturbation is a sensitive issue that is oftenfor potentially additive or synergistic actions (e.g. sildenafil dosage.

.


1 tanke om “Vi takker for oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.