BJØRNØYA RUNDT

Omsider kom dagen med klar himmel, laber bris og ingen tåke. Her var det bare å få satt ut båten. Øya rundt med båt hadde lenge vært ett ønske og nå var tiden inne. Båt på vannet og ut bar det. Noe urolig sjø møtte oss på østsiden men det var det ingen som ofret en tanke ettersom naturens eget kunstgalleri kom oss i møte.

Bjørnøya kan virke kjedelig og flat over store deler. Men sett fra sjøsiden er øya ett rent eventyr. Med en geologi som er svært sammensatt og har ulik grad av forvitring har naturen selv sørget for ett fantastisk galleri. Jo lengre sør og rundt fjellene kan formasjonene ta pusten fra hvem som helst. I tillegg er her ett fantastisk fugleliv. Perleporten ble ett av dagens høydepunkt.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.