Torskefiske


FESK !!

Da var dagen kommet, tåka hadde blåst bort (for en liten stund) Båten ble satt på vannet og ut på «fjorden» bar det. Jørn og Mats tar første tørn ombord, senere avløst av Erling. Det etableres ett enmannsforetak (les fiskemottak) på land som betjenes av Rune som ikke bare tar imot, sløyer, men også jobber effektivt på fileen. Her blir det fisk ikke bare for oss på øya, men ikke minst kommer det også besettingen på Hopen til gode. Det er en lang tradisjon at sommerbesetningen forsyner Hopen med fisk

5. BOLUS and SPEantibiotics OF INFUSION, the INITIAL ÂINSULIN: divide the GM initial it by 100, then round to the piÃ1 nearest 0.5 U for bolus and the rate of initial infusion. amoxil makes me happy 3. PRIMING: before starting, âinfusion, inject 50 ml of the solution in the tubes of the infusion (to saturate the binding sites of insulin in the tubes).

.

 

Bare noen få timer senere har vi fryseren full av file, fiskekaker, fiskegrateng og fiskepudding.


1 tanke om “Torskefiske

  1. Veeeldig bra! Dere er kjempe flinke. Vi gleder oss masse her på Hopen. Ser om vi får fanget en bamse eller to som vi kan sende i retur 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.