Sommerbesetningen tar over

Fredag 7. juni kom sommerbesetningen til Bjørnøya. En perfekt sommerdag med strålende sol, 4°C varmt i luften og 2°C i havet. Lørdag kveld ble det festmiddag og dermed ble ansvaret for stasjonen overført til den nye besetningen. Vi gikk straks i gang med våpenopplæring og brannøvelse. Rune har allerede fått napp på fiskestangen og Kine og Maiken var på en halvdagstur til Tunheim i strålende solskinn. Båten har vi også fått testet. Alle er kommet godt i gang med arbeidsoppgavene sine, så nå gleder vi oss til de neste 6 månedene.

Vinterbesetningen drar

Værobservasjoner hver time blir en del av hverdagen for de fleste av oss fremover.

Katrine liker flammer

3 av jentene er klare for båttur

Rune fisker mat til middagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.