Iris’ navnedag


D. 24.5., står det skrevet i almanakken at Ester og Iris har navnedag. Vi har ingen som lystrer på navnet Ester i besetninga, men heldigvis har vi en meteorologikonsulent som heter Iris – derfor måtte dagen feires i Iris’ ånd. Ved tidligere markeringer, har Iris vært den store kreative drivkraften, så spenninga var stor med tanke på hvilke underholdningsinnslag Bjørnøyas kulturliv kunne by på. Signe tok utfordringa på strak arm, og komponerte en Egner- og Titanic-inspirert musikal, som ble framført i samarbeid mellom Bjørnøya amatørteater og Bjørnøya amatørblandakor. Videre markering ble holdt i naustet, før kvelden ble avrunda med bålbrenning i fjæra

type 2 (an increase of patients to the target of 35.7%) and 3.8% 48 success story amoxil the SD in the 12 months subsequent to the first..

.

Hurra for Iris!

Grilling i naustet. Middagen bestod av grilla torsk med masse dikedarier.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.