Signes store dag

Den 10.2., var turen kommet til å feire besetningas yngste – den alltid eventyrlystne Signe. I anledning dagen, ble Bjørnøya amatørteater grunnlagt og en musikal om Jebsens forsvinning fra Tunheim framført. Musikalen, som hadde henta inspirasjon fra filmen «Iron Sky», kom med en meget alternativ forklaring på hva som skjedde den dagen Jebsen forsvant. Manus, regi, instruksjon og kulisser bak musikalen var ved Iris.

Romskipet fra «Iron Sky».

Bjørnøyas versjon av romskipet.

Bjørnøyas blandakor sørga for stemningsfull koring.

Jebsen føres vekk til månen. Signe betrakter opptrinnet, ikledd sin nye hatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.