Nystifta klatreklubb

Onsdag kveld var det duket for en stor begivenhet på øya og hele befolkningen møtte opp, spent som små barn på julaften. Det var nemlig dags for gjenåpning av klatreveggen etter at den har gjennomgått ombygging og utbygging de siste dagene. Signe og Iris, med kyndig bistand fra Ragnar, var primus motor for byggeprosjektet. I tillegg skulle Ishavet Klatreforening (avd. Bjørnøya) stiftes, og dette måtte jo feires med brask og bram.

Vår store leder Ragnar fikk æren av å klippe snora (knytte opp knuten) og offisielt åpne veggen på nytt. Veggen ble opprinnelig bygget av vinterbesetninga i 2007 og Ishavet Klatreforening vil rette en stor takk til disse initiativrike folkene!

Bilder av byggeprosessen og åpninga:

Klatreveggen ble bygd av vinterbesetninga i 2007, og årets besetning så store muligheter i å utvide veggen.

Materialer kappes under stor konsentrasjon.

Plater males.

Høytidelig snoroppknyting av ny klatreseksjon.

Hele besetninga satte stor pris på klatreveggen.

En tanke om “Nystifta klatreklubb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.