Utmerkelser

Dagen for å reise hjem nærmer seg med stormskritt. I dag var det den siste lørdagen vi mest sannsynlig er sammen vi 9 som har overvintret her. Så derfor ble det arrangert avslutningsfest med god mat og hyggelig stemning. Det var også tid til å oppsummere halvåret siden vi kom hit og ikke minst beæres de som fortjener det.

3 personer har gjort seg fortjent til tittelen «Kjentmann på Bjørnøya». De har besøkt alle hyttene som stilles som krav til å få denne utmerkelsen. Susanne, André og Nina har besøkt Kapp Levin, Russehamna, Skutilen, Teltvika, Mjogsjøhytta og Røyvasshytta. 

1 person klarte å klatre opp på de syv tinder som kreves for å få «Tindemerket». Det var André som hadde klart dette praktstykket.

Det har vært mange som har blitt tatt opp som nye medlemmer i Bjørnøya Nakenbaderforening, så også med 4 av besetningens medlemmer. Morten, Susanne, André og Nina klarte å hive seg i og under sjøen i så vidt over null grader uten en tråd på seg. 

 

Seks av besetningen har som oppgave å sende teknisk utstyr opp i lufta med ballong og det settes rekorder der også. I år var det Mats som hadde høyeste ballong på hele 32 913 meter over havet i mai en gang. Han klarte også å få sendt opp flest ballonger med ideell gjennomsnitsshastighet gjennom vinteren med hele 7 ballongslipp.

Labanprisen er ny av året og det ble delt ut hele 4 priser i denne kategorien.
Morten fikk prisen for årets Tuk-Tuk. Nina fikk prisen for årets lue. Susanne fikk prisen for årets Knall og fall mens André fikk hedersbetegnelsen Årets Laban. Prisene ble tildelt i samråd med Laban som også er prisens høye beskytter.

Gjennom vinteren ble det på omgang gjennomført quiz-kvelder og prisen for årets QuizMester ble Bjørn Ove.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.