Vårfiske på isfritt Laksvatn

Nå er våren her for fullt, så da var det på tide å prøve en av de mange båtene her på øya. André og Susanne tok den lille gule og hvite båten på Laksvatn og prøvde fiskelykken. Alle foto ved André og Susanne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så fort snøret var uti og båten i bevegelse, så beit røya på. Veldig mye fortere enn da André prøvde fiskelykken på isen i vinter, da han blei stående i tre timer før han fikk dratt i land en liten, tynn røye.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Røya på nesten en kilo blei tatt med til stasjonen, og sløyd av Susanne under nøye overvåkning av bestefar Ted, som har fiskesløying i fingerspissene etter å ha lært det som seksåring. Iallfall ble det en flott og vellykket tur. Fisken er nå ferdig preparert og klar til å spises, nam!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.