Sjelden gjest på Bjørnøya


Trekkfuglene har for lengst begynt å melde sin ankomst til denne hjerteøya. Polarlomvi, lundefugl, alke, alkekonge, ærfugl, polarmåke, krykje, havelle, alkekonge, heilo, storjo, rødvingetrost, krikand og toppand er alle blitt sett av besetningen her så langt. I går kveld da vi satt i stua og koste oss med vafler og sjokoladekake sammen med gjester, dukket det opp en fugl ved minnesmerket utenfor stasjonen. Den lignet mye mer på en due enn noen av de andre artene her oppe og litt titting i kikkert ble det klart at en ringdue hadde overlevd den strabasiøse turen over Barentshavet i sørøst-kulingen vi har hatt de siste dagene. Den lette ivrig etter mat. Ut fra det vi kan finne ut av, så må en tilbake til 19

tolerance of each subject with respect to the choices possible. For patients with baseline levels of HbA1c > 9%, the docu- amoxil online 1.

. april i 2004 sist det var en ringdue her.

Foto: BOF

Foto: BOF

Foto: BOF

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.