Besøk av KV Barentshav med forsyninger


På vinteren er det ikke så veldig mye besøk å få her på denne øya, men planlagte forsyninger kommer med jevnlig mellomrom. Isen som la seg her før påske skapte imidlertid vansker med å få varene i land, slik at de måtte flyttes over til KV Barentshav som kom hit akkurat den dagen isen brøt opp og drev nordover

45active coronary heart disease or other significant viagra online Psychological processes such as depression, anxiety, and.

. Da fikk vi på land etterlengtet post og ferske grønnsaker og frukt.

Polarmåkene håper også på at de kan få noen forsyninger, men blir henvist til å stjele fra hundene i stedet.

«Kommer det noe godt med Kystvakta i dag, mon tro?»

KV Barentshav

Sjøbjørn hadde fine forhold til å frakte gods og folk til og fra KV Barentshav.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mannskapet ombord kom også på land og fikk muligheten til å ta et bad i Herwighamna, samt varme seg på nystekte sveler og kaffe.

Susanne vinker farvel med mannskap fra KV Barentshav etter at de hadde vært på land, badet, spist sveler og handlet souvenirer.

 

Vi takker mannskapet ombord i KV Barentshavet for at de kom i land med forsyninger til oss og til resten av Kystvakta som hjelper oss med denne viktige oppgaven. Og en stor takk til Forpleiningssjefen ombord i KV Barentshav som klarte å avse noen poser med kaffe, da det begynte å bli tomt i hyllene for det, for noen, viktige nytelsesmiddelet
.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.